دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
کد خبر: 169116

سموم از طریق مصرف غذاهای فرآوری شده، نوشیدنی‌های گازدار و غذاهای مضر دیگر وارد بدن می‌شود. آلاینده‌های زیست محیطی نیز می‌تواند در بدن متراکم شود.

علایم افزایش سموم در بدن

سلامت نیوز:سموم از طریق مصرف غذاهای فرآوری شده، نوشیدنی‌های گازدار و غذاهای مضر دیگر وارد بدن می‌شود. آلاینده‌های زیست محیطی نیز می‌تواند در بدن متراکم شود.

 به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، این سموم در بدن مشکل ایجاد می‌کند از جمله التهاب، افزایش وزن و ... راه‌های زیادی از جمله مصرف میوه و سبزی برای دفع سموم وجود دارد. اما میوه و سبزی‌ها ممکن است حاوی سموم آفت‌کش باشد بنابراین باید با دقت شسته شود. در ادامه به برخی علایم افزایش سموم در بدن اشاره می‌شود.
 
* افزایش دمای بدن: وجود سموم در بدن باعث می‌شود کبد سخت‌تر کار کند در نتیجه فشار زیادی روی کبد وارد می‌شود و حرارت زیادی در کبد ایجاد می‌شود.
 
* چربی شکم: سموم داخل بدن، روند سوخت و ساز بدن را کند می‌کند؛ این امر باعث تراکم چربی به ویژه در قسمت شکم می‌شود. علاوه بر آن احتمال افزایش قند خون و کلسترول خون نیز وجود دارد.
 
* خستگی و کمبود انرژی: با افزایش فشار روی کبد، سوخت وساز بدن کاهش پیدا می‌کند و این امر به کمبود انرژی و احساس خستگی منجر می‌شود.
 
* سردرد: با تراکم سموم در مغز، خون‌رسانی به مغز کاهش می‌یابد. این امر باعث کاهش تمرکز و سردرد می‌شود.
 
* افزایش وزن: سموم در بدن واکنش التهابی ایجاد می‌کند.   کاهش سوخت و ساز بدن نیز باعث افزایش وزن می‌شود.
 
* بی‌خوابی: تراکم سموم در بافت‌ها، مانع گردش خون و در نهایت بیقراری و بی‌خوابی می‌شود.
 
* مشکلات پوستی: سموم در بدن باعث ایجاد التهاب پوستی، خارش و آکنه می‌شود. با دفع سموم می‌توان به درمان پوست کمک کرد.
* تغییر رنگ زبان: تغییر رنگ زبان به زردی یا سفیدی، نشانه تراکم سموم در خون است.
* مشکلات صفراوی: کبد یکی از ارگان‌های اصلی در بدن است که تمامی سموم را پردازش می‌کند. این امر به تراکم بیشتر سموم در کبد منجر می‌شود. از آن‌جا که کیسه صفرا در ارتباط با کبد است، می‌تواند آلوده شود.

منبع:سایت «Readers Digest»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha